Lediga jobb

Se även platsbanken

Föräldrakooperativet Börringebarnen erbjuder engagerad förskollärare arbete i unik naturskön slottsmiljö med fantastiska möjligheter såväl inne som ute.

Börringebarnen har 30 barn och 9 medarbetare. Vårt lilla format ger Dig stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi söker Dig, legitimerad förskollärare, som är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov. Du ansvarar för att förskolan arbetar mot uppställda mål, tar ansvar för det pedagogiska arbetet och deltar aktivt i att utveckla verksamheten. Du ser reflektion och pedagogisk dokumentation som ett naturligt arbetsredskap. Du är en kreativ förskollärare med ett gott bemötande som erbjuder barnen goda lärandemiljöer. Som person är Du positiv, lyhörd och flexibel.

Vi erbjuder Dig en positiv arbetsplats med fantastisk arbetsmiljö och små barngrupper.

På grund av den kvinnliga dominansen ser vi gärna manliga sökande. Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med att söka. Välkommen med din ansökan!

Tillsvidare Heltid/deltid 75- 100% Tillträde våren 2017

Så ansöker du

Sista ansökningsdag: 2017-02-15

Enbart skriftlig ansökan! Vi emotser din ansökan snarast.

Skicka ansökan med CV via e-post: borringebarnen@gmail.com eller till Föreningen Börringebarnen Börringe Kloster, Börringe stationsväg 20 233 91 Svedala

Vid frågor vänd dig till Förskolechef Susanne Sjöland

Kontakt
Förskolechef Susanne Sjöland 040 – 48 30 52
e-postadress borringebarnen@gmail.com

Börringe Kloster
Börringe Stationsväg 20
233 91 Svedala